Холимог пицца:
Орц:
Орц:
- Моцералла бяслаг- 150 гр
- Олив
- Хиам
- Гахайн мах
- Эрэдэнэшиш
- Мөөг
- Амтат чинжүү
- Үрлэн улаан лооль
Хийх арга:
Гурил: Гурил, хөөлгөгч, оливын тос, элсэн чихрээ хийж холиод, усаар зуурна. Дараа нь: Дулаахан газар, хучиж тавина.
Улаан лоолийн соус: Оливын тосоо тогоонд хийж, халаана. Үүндээ хэрчсэн сармисаа хийж, 1 минут хуураарай. Элсэн чихэр, улаан дарсны цуу, орегано болон улаан лоолио хийж 20 минут буцалгаж өтгөрүүлнэ.
Чимэглэл: Шарах шүүгээгээ 180 хэмд халаан орхино: Шарах шүүгээний тавцангаа оливын тосоор тосолж, дээр нь элдсэн гурилаа тавьж, бэлтгэнэ. Гурилаа 4 хэсэгт хуваана. Улаан лоолийн соусаа жигд түрхэж, дээрээс нь бяслагаа цацна. Та пиццагаа зуухандаа хийж, 20 минут байлгахад хангалттай.
Тогооч, нарийн боовчин бэлтгэх сургалтын төвүүдийн мэдээллээ 1900-1950 мэдээллийн лавлахаас асуугаарай.